top of page

CREËER RUIMTE

IN HOOFD, LIJF EN LEVEN

Hot Yoga Huizen

Hot Yoga Blaricum

Hot Yoga Gooi

Hot Yoga Laren

De Ruimte Huizen

Zaalverhuur Huizen

Hot Yoga Huizen

Hot Yoga Blaricum

Hot Yoga Gooi

Hot Yoga Laren

De Ruimte Huizen

Zaalverhuur Huizen

_edited.jpg
Yoga%20Class_edited.jpg

Blijf bewegen.nu is gericht op het ouder wordende lichaam en geschikt voor mensen die wel iets aan beweging willen doen, maar het graag rustig aan doen. Op een rustig tempo worden gewrichten los gemaakt en voeren we lichte oefeningen uit waar de focus ligt op kracht, balans, flexibiliteit en stabiliteit. Alle botten, gewrichten en spiergroepen komen aan bod. Rekken, strekken en ademhaling onder far-infrared vormt de ideale combinatie en stimuleert het zelfherstellende vermogen van het lijf. Aan te bevelen voor mensen met reumatische aandoeningen en andere auto-immuunziekten.

 

Je kunt de oefeningen uitvoeren op een mat of op een stoel.

 

Far-infrared bewegingstherapie kan behulpzaam zijn bij revalidatie voor zieken en bij chronische (auto-immuun) aandoeningen. Het helpt ook bij het herstel van blessures en fysieke ongemakken. Wereldwijd gebruiken diverse therapeuten deze methode als aanvulling op de reguliere behandeling.

Voor iedereen toegankelijk: man, vrouw, ongeacht leeftijd, je vorm of lichamelijke conditie;

De studio wordt door middel van Far-Infrared licht verwarmd, wat vele extra fysieke voordelen biedt; Je spieren worden soepeler waardoor minder blessure gevoelig, je stimuleert het lymfestelsel, verbetert immuunsysteem en bloedsomloop, afvalstoffen verlaten je lichaam door het detox-effect en je verliest gewicht door extra verbranding van energie.

blijf bewegen

heel je lijf onder infrarood

bottom of page