top of page

hot yoga
onder infrarood

De perfecte combinatie van kracht, balans, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en ademhaling. Een uitkomst voor typische gezondheidsproblemen van deze tijd zoals: stress, overgewicht, blessures, rug en/of gewrichtsklachten.

Je hoeft niet lenig, fit of ervaren te zijn.

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk: man, vrouw, ongeacht leeftijd, je vorm of lichamelijke conditie;

De studio wordt door middel van Far-Infrared verwarmd, wat vele extra fysieke voordelen biedt; Je spieren worden soepeler waardoor minder blessure gevoelig, je stimuleert het lymfestelsel, verbetert immuunsysteem en bloedsomloop, afvalstoffen verlaten je lichaam door het detox-effect en je verliest gewicht door extra verbranding van energie.

366960_10098_edited_edited.jpg

Merijn van der Hoeven

 Hot Yoga Docent

In 2001 ben ik begonnen met hot yoga. Niet alleen houdt het mij in vorm, maar ook behoren vele van mijn oude stress symptomen zoals slechte ademhaling, gevoel van onrust, slechte spijsvertering, rugklachten en andere blessures tot het verleden. 

Hot Yoga is de enige vorm van beweging die mij nooit is gaan vervelen en heeft mij enorm veel gebracht. Om die reden heb ik in 2015 van mijn hobby mijn werk gemaakt. Wat een geluk om zoveel voldoening uit je werk kunnen halen!

Naar mijn mening zou iedereen - jong en oud - Far-infrared bewegingstherapie moeten doen voor optimaal onderhoud van hoofd, lijf en leven. Ik zie het zelf als "noodzakelijk onderhoud" maar ook als een investering in mijzelf.

Merijn van der Hoeven Hot Yoga Huizen
Health
Edited Image 2016-03-22 22-08-55

Worldwide Registered & Certified Yoga Teacher

Merijn van der Hoeven Hot Yoga Huizen

Koh Samui, Thailand - Teacher Training

bottom of page