CREËER RUIMTE

IN HOOFD, LIJF EN LEVEN

Hot Yoga Huizen

Hot Yoga Blaricum

Hot Yoga Gooi

Hot Yoga Laren

De Ruimte Huizen

Zaalverhuur Huizen

Hot Yoga Huizen

Hot Yoga Blaricum

Hot Yoga Gooi

Hot Yoga Laren

De Ruimte Huizen

Zaalverhuur Huizen

_edited.jpg
Women%20Stretching_edited.jpg

yin yoga

Yin yoga kan je zien als een vorm van meditatie die het natuurlijke proces van het lichaam om te ontspannen ondersteunt. Als ontspanning optreed krijgen andere elementen van het lichaam ruimte, zoals bindweefsel, banden en pezen. In het dagelijks leven zijn we niet gewend deze elementen van het lichaam aandacht te geven/ te trainen. We zijn vaak voornamelijk gericht op de spieren. Onder andere om deze reden is Yin Yoga een prachtige aanvulling op de meer Yang (actieve) vorm van Yoga en andere sporten waar de spieren veel gebruikt worden en soms wat onder druk staan. 

Daarnaast is Yin Yoga ook een effectieve stimulatie voor organen, meridianen en chakra’s  (energiebanen en punten) in het lichaam. 

Met Yin Yoga is het zo dat je niet je lichaam gebruikt om in de houding te komen maar de houding gebruikt om meer in je lichaam aanwezig te zijn.

Bij Yin Yoga blijven we wat langer in de houding zodat het bindweefsel, banden en pezen de ruimte krijgen doormiddel van een lichte spanning in de houding en ontspanning van de spieren. De houdingen zijn veelal dicht bij de grond en worden langer aangehouden om het lichaam ruimte te geven om te ontspannen.

Voor iedereen toegankelijk: man, vrouw, ongeacht leeftijd, je vorm of lichamelijke conditie;

De studio wordt door middel van Far-Infrared licht verwarmd, wat vele extra fysieke voordelen biedt; Je spieren worden soepeler waardoor minder blessure gevoelig, je stimuleert het lymfestelsel, verbetert immuunsysteem en bloedsomloop, afvalstoffen verlaten je lichaam door het detox-effect en je verliest gewicht door extra verbranding van energie.