top of page

favorites

ademhaling

Als je ademhaling het leven moeilijker maakt (en hoe het beter kan) artikel Volkskrant: must read!!

adem3.jpg

food, body, mind

Onderzoeker Wendy Walrabenstein heeft met Food Body Mind een missie: ze wil mensen helpen aan een nieuwe, gezonde leefstijl. Om langer te leven, en om fysiek en mentaal gezond te zijn is een ontstekingsremmende leefstijl van belang. Weg van alle hypes. Wendy baseert zich op wetenschappelijke onderzoeken en geeft praktische handvatten om zelf mee aan de slag te gaan. Ze legt uit waarom inflammatie je lichaam sneller veroudert en hoe je dit kunt tegengaan. De prettige bijwerking is dat je direct energieker, slanker en mentaal sterker wordt.

Boek-Food-Body-Mind-WendyWalrabenstein.p

werelds beste yogamat

De SPEZIAL mag met recht de “moeder van alle moderne yogamatten” genoemd worden. Sinds de uitvinding in 1988 is deze lichtgewicht en verrassend stevige mat een vaste favoriet onder beoefenaars over de hele wereld.

Schermafbeelding 2021-09-24 om 23.30.14.png

Prof. Valter Longo

De van origine Italiaanse dr. Valter Longo, doet al ruim 30 jaar wetenschappelijk onderzoek naar het verband tussen veroudering, voeding, ziekten en gezondheid.

Schermata-2020-04-08-alle-10_edited_edit

meditatie info

Wat is mediteren?
Mediteren is eigenlijk heel simpel. We maken het alleen vaak moeilijker dan nodig is.

Meditating_edited.jpg

EM-winkel

EM bevordert de groei van goede bacteriën en de onderdrukking van de slechte. Hierdoor wordt de natuurlijke weerstand van bodem, plant, water, mens & dier aanzienlijk verbeterd.

wipeencleanclassic_m.jpg

Prolon FMD

De grote gezondheidseffecten van het Fasting Mimicking Programma: Vertraag veroudering van het lichaam en de bijkomende ziektes die horen bij ouder worden van binnenuit.

fasting-mimicking-diet_edited_edited.jpg
bottom of page