Ocean

CREËER RUIMTE IN HOOFD, LIJF EN LEVEN

IN DE RUIMSTE ZIN VAN HET WOORD

beursweg 2 - Huizen

De oude koekbakkerij Teeuwissen sinds 1921.

Later vestigde schildersbedrijf Molenaar zich hier.

100 jaar later, vestigt De Ruimte zich op Beursweg 2.

De plek, het gebouw, de sfeer, de lichtinval en de energie...

Het klopt gewoon... De Ruimte voor hoofd, lijf en leven

Klik hier voor meer foto's

De Ruimte

voor hoofd lijf en leven

De oude koekbakkerij uit 1921 is na 100 jaar omgetoverd tot een infrarood-bewegingscentrum: De Ruimte: voor hoofd, lijf en leven.
Bij de ruimte kan iedereen bewegen op de manier die bij jou past. Ongeacht je leeftijd, vorm, conditie of gewicht.
Iedereen beweegt binnen de grenzen en beperkingen van zijn/haar lichaam. Dat ziet er bij iedereen anders uit want geen lichaam is hetzelfde.
 
Hier heerst geen competitie en er is geen "goed" of "fout".
Wat je hier o.a. leert is "alignement": de lijnen van je lijf terwijl in de poses. Op die manier haal je er het meeste uit.
 
Wees niet streng voor jezelf, luister naar je lijf en ga niet over je grenzen heen. Sommige dagen voel je je 100% en gaat het bewegen daarom ook super. Maar soms niet: voel je je louzy? Dan sta je lekker onder de infrarood en pas je je beweging aan, zoals je je voelt. Such is life, en dat is prima. 
Zet het zelfherstellende vermogen van uw lichaam in gang dmv beweging, meditatie en ademhaling onder Far-Infrared. En natuurlijk dmv de Fasting Mimicking kuur van Prof. Valter Longo. 
Merijn van der Hoeven Hot Yoga Huizen

STOP EXISTING

AND

START LIVING

Merijn van der Hoeven - De Ruimte

DOCENTEN

Merijn van der Hoeven

 Hot Yoga Docent

In 2001 ben ik begonnen met hot yoga. Niet alleen houdt het mij in vorm, maar ook behoren vele van mijn oude stress symptomen zoals slechte ademhaling, gevoel van onrust, slechte spijsvertering, rugklachten en andere blessures tot het verleden. 

Hot Yoga is de enige vorm van beweging die mij nooit is gaan vervelen en heeft mij enorm veel gebracht. Om die reden heb ik in 2015 van mijn hobby mijn werk gemaakt. Wat een geluk om zoveel voldoening uit je werk kunnen halen!

Naar mijn mening zou iedereen - jong en oud - Far-infrared bewegingstherapie moeten doen voor optimaal onderhoud van hoofd, lijf en leven. Ik zie het zelf als "noodzakelijk onderhoud" maar ook als een investering in mijzelf.

Merijn van der Hoeven Hot Yoga Huizen
Health
Edited Image 2016-03-22 22-08-55

Worldwide Registered & Certified Yoga Teacher

Merijn van der Hoeven Hot Yoga Huizen

Koh Samui, Thailand - Teacher Training