top of page

voorwaarden

TARIEVEN DE RUIMTE / HOT YOGA HUIZEN

Deze studio wordt verwarmd dmv state of the art Far-infrarood panelen en zeer goed geventileerd volgens de nieuwste richtlijnen. De tarieven zijn hierdoor (met name ivm hoge energieprijzen) hoger dan voor reguliere yoga.

 

Op al onze tarieven en lessen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

De prijzen zijn geldig t/m 31 december 2022 en zijn inclusief 9% BTW.

 

ABBONEMENT

Zakelijke half jaar en jaar abonementen zijn op faktuur mogelijk. Neem hiervoor per email contact op.

 

VOORWAARDEN HALF JAAR EN JAAR ABONNEMENTEN 

Door een half jaar of jaar abonnement af te sluiten ontvang je een korting op het maandbedrag. Beide abonnementsvormen zijn niet tussentijds opzegbaar. Dit is de overeenkomst voor de lagere prijs die we bij deze keuze optie aanbieden.

 

16 wkn/16 lessen niet verlengbaar

De strippenkaart 16 wkn/16 lessen heeft een gereduceerd tarief. Deze kaart is om die reden niet verlengbaar of te bevriezen. Denk goed na voordat je deze kaart aanschaft!

KAART NIET OPGEMAAKT BINNEN TIJD

Denk goed na voordat je een kaart aanschaft. 

Kaarten en/of abbonementen zijn niet verlengbaar, tenzij onderling vooraf en in goed overleg besproken. Kaarten kunnen eventueel worden verlengd tegen een vergoeding van 25 euro (afhankelijk van het type kaart)

In het geval van een lock-down: dit zijn onvoorziene omstandigheden waar niemand op zit te wachten. Wil je niet het risico lopen dat jouw tegoed verloopt door een lock downs, schaf dan losse lessen aan. 

 

GEEN GELD RETOUR

Aangekochte kaarten of abbonementen worden niet retour genomen. Wel kunnen deze in overleg op een andere naam worden overgedragen.

 

BLESURESOF LANGE AFWEZIGHEID: KAART BEVRIEZEN

Kaarten of abbonementen kunnen voor 25 Euro worden bevroren bij afwezigheid van 2 weken of langer ivm blessure of reizen. Zodra dit bekend is, kan dit uitsluitend en alleen vooraf worden besproken. Dit kan helaas niet achteraf.

In het geval van een lock-down: dit zijn onvoorziene omstandigheden waar niemand op zit te wachten. Wil je niet het risico lopen dat jouw tegoed verloopt door een lock downs, schaf dan losse lessen aan.

FEESTDAGEN EN TARIEVEN

Op feestdagen is de studio gesloten. Gemiste lessen mogen altijd binnen het abonnement en in de gemiste maand ingehaald worden. Bij onduidelijkheid graag contact opnemen voor overleg.

 

Wanneer de studio tijdens vakantieperiodes is gesloten, kan dit worden gecompenseerd door de einddatum op de kaart of abbonement te verlengen. Hier dient u zelf contact voor op te nemen.

bottom of page