top of page
Yoga_edited_edited.jpg

Wat is hot yoga?

Hot Yoga huizen.png

Rekken, strekken, opbouw van kracht en ademhaling in combinatie met Far-infrared heelt de mens

De meest populaire en snelst groeiende vorm van yoga op dit moment:

Een leuke serie klassieke Hatha yoga poses, die in vrij snel tempo worden uitgevoerd in een door infra rood verwarmde ruimte.

Je stimuleert hiermee spieren, gewrichten, bindweefsel, bloedsomloop en inwendige organen, met als resultaat een gezond, krachtig, slank en flexibel lichaam.

Ik ben niet lenig. Is hot yoga wat voor mij?

Ben je niet lenig, te stijf, heb je korte spieren, blessures, rugpijn, of stress symptomen? Dan is Hot Yoga perfect voor jou!

Je kunt het zien als een functionele full-body work-out:

Het biedt de perfecte combinatie van kracht, balans, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en ademhaling. Een uitkomst voor typische gezondheidsproblemen van deze tijd zoals: stress, overgewicht, blessures, rug en/of gewrichtsklachten.

366960_10135_edited_edited.jpg

Door regelmatig yoga te blijven beoefenen, verbeter je de algehele gezondheid van je lichaam, verklein je de kans op blessures, kom je in balans en breng je je lichaam in optimale conditie: je zult je snel sterker, strakker, fitter en gezonder voelen dan ooit.

De lessen zijn voor IEDEREEN toegankelijk: man, vrouw, ongeacht leeftijd, je vorm of lichamelijke conditie;

366960_10005_edited_edited.jpg

Good to know:

De voordelen van een serie die logisch en wetenschappelijk is doordacht:

Elke pose is ter voorbereiding op de volgende pose.

Zo komt elk lichaamsdeel aan bod, voor een full-body work out!

 

De studio wordt door middel van infra rood verwarmd, wat vele extra fysieke voordelen biedt; Je spieren worden soepeler waardoor minder blessure gevoelig, je stimuleert het lymfestelsel, verbetert immuunsysteem en bloedsomloop, afvalstoffen verlaten je lichaam door het detox-effect en je verliest gewicht door extra verbranding van energie.

 

De poses worden stap voor stap uitgelegd en zijn voor iedereen uitvoerbaar. Je oefent iedere houding voor spiegels en leert op die manier de juiste allignment.

Ondanks de inspanning, focus en concentratie, ben je in staat in je hoofd te ontspannen: zo ontstaat een moving meditation, wat stress tegengaat en je helpt in balans te komen.

 

5 meest voorkomende redenen om hot yoga te beoefenen:

 

  • Verlicht rug, schouder en nekklachten

  • Verlicht stress, angst en spanning

  • Ontgift en reinigt het lichaam

  • Bevordert de conditie en verbetert ademhaling

  • Bevordert gewichtsverlies en vermindert cellulitis

bottom of page